Γιατί να επιλέξω Autentico

Γιατί να επιλέξει κάποιος την Autentico ανάμεσα σε όλες τις άλλες εταιρείες με παρεμφερή προϊόντα;


Καταρχάς ξεκινάμε με το δεδομένο ότι πέρα από το ότι θέλετε να βάψετε, θέλετε το αποτέλεσμά σας να αντέξει κιόλας! Με αυτόν τον γνώμονα σας παραθέτουμε όχι έναν, ούτε δύο, αλλά τουλάχιστον 6 πολύ καλούς λόγους!


1. Πρωταρχικά λόγω της εμμονής των ανθρώπων της με την οικολογία! Το ότι ένα χρώμα είναι υδροδιαλυτό από μόνο που δε «λέει» τίποτα! Υδροδιαλυτό είναι και το ακριλικό που είναι όμως ένα συνθετικό χρώμα! Τα χρώματα της Autentico έχουν ελεγχθεί και είναι πλήρως εναρμονισμένα με την αυστηρότατη Ευρωπαϊκή και Αμερικανική νομοθεσία (ΕΝ71-3 EU July 2013, child-safe) ενώ η εταιρεία είναι μέλος του AECB (Sustainable Building Association). Οι χρωστικές που χρησιμοποιούνται επίσης για την ανάμειξη των χρωμάτων είναι υδροδιαλυτές και VOC-free και γι’ αυτό μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε περιπτώσεις όπου υπάρχουν υψηλές υπό-αλλεργικές και αντιβακτηριδιακές ανάγκες! Τα χρώματα είναι πολύ εύχρηστα και κατά την εφαρμογή τους δεν αφήνουν άσχημους «σβόλους κιμωλίας» που δημιουργούνται από πρόσθετους χημικούς, καρκινογόνους καταλύτες (τους λεγόμενους super-dryers)! Το γεγονός ότι η Autentico έχει τόσα πολλά προϊόντα και συνεχώς λανσάρει και καινούργια είναι απόδειξη ότι οι άνθρωποί της δεν επαφίενται στις δάφνες τους αλλά επενδύουν διαρκώς χρόνο και κυρίως πόρους στην εξέλιξη! Είναι εντελώς άτοπο να πιστεύουμε ότι ένα «επαναστατικό επίτευγμα» 10ετίας (ή και παλαιότερο) δεν είναι πλέον παρωχημένο! Tα Autentico είναι με δύο λέξεις Αγνά και Φυσικά και είναι σίγουρο ότι θα κατακτήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς!


2. Παρότι τα Autentico είναι αποδεδειγμένα τα καλύτερα στην κατηγορία τους, παραμένουν στις πιο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ της αγοράς!


3. Γιατί να αρκεστεί κάποιος σε 30-40 αποχρώσεις και να μην έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε 150 υπέροχα χρώματα; Φυσικά και μπορεί κανένας να αναμείξει μόνος του και να φτιάξει ένα δικό του χρώμα (όπως γίνεται και με τα Autentico), είστε όμως σίγουροι ότι όσοι δεν είστε ζωγράφοι θα καταφέρετε να φτιάξετε την απόχρωση που θέλετε ή ακόμα κι αν είστε «ειδικοί» ότι θα κατορθώσετε να φτιάξετε την απαιτούμενη ποσότητα; Γιατί άντε και «χαλάτε» όλο σας το άσπρο και όλο σας το μαύρο για να φτιάξετε γκρι που θα σας φτάσει να βάψετε όλο σας το σπίτι, τι γίνετε στην περίπτωση που φτιάξετε λιγότερο απ’ όσο τελικά θα χρειαστείτε για να περάσετε το δεύτερο χέρι; Και ζωγράφος να είστε είναι αδύνατον με το μάτι να μπορέσετε να πετύχετε ξανά ακριβώς την ίδια απόχρωση!


4.  Ένας ακόμα πολύ σημαντικός λόγος είναι ότι η Autentico είναι η μοναδική εταιρεία με τέτοια απίστευτη ποικιλία των συμπληρωματικών προϊόντων, όπως 15 χρωματιστά κεριά, υψηλής ποιότητας πινέλα, 4 μεταλλικές αποχρώσεις, βερνίκια ματ και γυαλιστερά για κάθε ξεχωριστή περίσταση, βερνίκια πατώματος, ισχυρό κηρόλαδο εμποτισμού σε 9 αποχρώσεις κ.α. Και, όχι, το κερί δεν κάνει για σφράγισμα παντού! Το κερί απορροφάει λάδια και δε μπορεί να αντέξει σε εξωτερικούς χώρους και υγρασίες γι’ αυτό η Autentico έχει δημιουργήσει το κατάλληλο σφράγισμα για κάθε ξεχωριστή περίπτωση! Τη δική σας! Την τεράστια ποικιλία συμπληρώνουν μοναδικά κρακελέ ενός και δύο συστατικών (για σίγουρο αποτέλεσμα), κόλλες decoupage, κόλλα μεταφορά φωτογραφίας και υλικά επιχρύσωσης!


5. Οι 4 διαφορετικές ποιότητες χρωμάτων κιμωλίας της Autentico συν μία σειρά με βάση τον ασβέστη! Η ύπαρξη διαφορετικών ποιοτήτων (ειδικά όταν οικονομικά δεν έχουν μεγάλη απόκλιση οι σειρές μεταξύ τους) είναι και αυτή απόδειξη ότι μία ποιότητα δε μπορεί να κάνει για όλες τις χρήσεις. Το έπιπλο του μπάνιου έχει άλλες απαιτήσεις αντοχής στην υγρασία, όπως και το έπιπλο του μπαλκονιού έχει άλλες απαιτήσεις για uv φίλτρα που θα κρατούν το χρώμα «ζωντανό» χωρίς να ξεθωριάζει από το διακοσμητικό μικρο-έπιπλο του σαλονιού!


6. Πολλές επιλογές και στις ποσότητες! Τα χρώματα κιμωλίας της Autentico φτιάχνονται στην Ελλάδα! Αυτό πέρα από το ότι σημαίνει ότι τα χρώματα είναι φρέσκα μας δίνει τη δυνατότητα να σας τα προμηθεύουμε και σε πολλές διαφορετικές ποσότητες (100ml, 500ml, 1lt, 2,5lt ή και ακόμα μεγαλύτερες συσκευασίες μετά από ειδική παραγγελία!


Τέλος, θα εφιστούσαμε την προσοχή σας σε προϊόντα εταιρειών που ΔΕΝ εξειδικεύονται σε αυτόν τον τομέα. Τις περισσότερες φορές αυτά τα προϊόντα είναι ακριλικές βάσεις με προσθήκη κιμωλίας και δεν είναι αμιγώς χρώματα κιμωλίας!