Coloristas... H ιστορία

Εγώ…


Γεννημένη τον Οκτώβριο του 1981 στην Αθήνα,  ανήσυχο και κυρίως ανικανοποίητο πνεύμα από γεννησιμιού μου και σε ένα σπίτι με έντονα αθλητική αλλά και μουσική νοοτροπία, δοκίμασα από κολύμβηση μέχρι και ιππασία, για να καταλήξω στη μεγάλη μου αγάπη το βόλεϊ μέσα από το οποίο έζησα απίστευτες συγκινήσεις, ταξίδια και εμπειρίες σε μία εικοσαετή πορεία γεμάτη διακρίσεις!


Δε μου έφτανε όμως μόνο ο αθλητισμός, έπρεπε να εξισορροπήσω και το καλλιτεχνικό μου κομμάτι, οπότε δοκίμασα αρχικά τις  δυνάμεις μου στη μουσική, ασχολούμενη για λίγο με το πιάνο και αργότερα με την κιθάρα τα οποία όμως δε μου έκαναν το… «κλικ»!… Αρκετά χρόνια αργότερα, ως ώριμος  πλέον ενήλικας (χαχαχα!!) -και όχι στα ντουζένια της εφηβείας- ασχολήθηκα ενεργά και πολύ ζεστά ξανά με τη μουσική, αυτή τη φορά πίσω από ένα μικρόφωνο τραγουδώντας κυρίως σε μπάντες διασκευών (ως χόμπι μιας και διατηρούσα ακόμα την πρωινή μου δουλειά)! Με disco-funk-soul ρεπερτόριο και υπό πολύ καλές συνθήκες γέμισα ένα ενδιαφέρον μουσικό βιογραφικό με πολλά live και ένα single το καλοκαίρι του 2010! Κάθε πράγμα όμως κάνει τον κύκλο του, οπότε μόλις ανέλαβα το σπουδαιότερο ρόλο της ζωής μου (αυτόν της μητέρας) ένιωσα, ότι είχε έρθει η ώρα να κλείσει και ο τραγουδιστικός μου κύκλος!


Έγκυος λοιπόν και χωρίς να έχω τη δυνατότητα της μουσικής ή της αθλητικής ενασχόλησης, και πολύ ανικανοποίητο πνεύμα όπως ανέφερα στην αρχή, το «έριξα» σε μία παλιά μου αγάπη τη ζωγραφική! Μέσα από πινέλα, κάρβουνα και χρώματα οδηγήθηκα και στα χρώματα κιμωλίας (chalk paints)! Απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου και απασχολούμενη ως τότε στο χώρο της ναυτιλίας, ξεκίνησα αρχικά σα hobby βάφοντας τα δικά μου κομμάτια και στη συνέχεια, από τον Οκτώβριο του 2015, έκανα το χόμπι μου επάγγελμα! Αρχικά χρησιμοποιούσα άλλης εταιρείας χρώματα κιμωλίας, όταν όμως αποφάσισα να ασχοληθώ επαγγελματικά και μετά από εκτενή έρευνα για προϊόντα και εταιρείες εντός και εκτός συνόρων, συνάντησα την Autentico και μπορώ να πω πως είμαι περήφανη που είμαι μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας, ως επίσημος αντιπρόσωπος!

Γιατί έτσι, σα μία μεγάλη οικογένεια, βλέπουν αυτή την εταιρεία και οι ιδρυτές της, οι οποίοι εκτός από πολύ καλοί επαγγελματίες είναι πρωτίστως άνθρωποι με υψηλές ηθικές αξίες! Αισθάνομαι πολύ τυχερή που μπορώ να βγάζω τα προς το ζην κάνοντας κάτι που αγαπώ και πιστεύω ότι η αγάπη και το μεράκι μου για το αντικείμενο και φυσικά τα πολύ υψηλής ποιότητας υλικά της Autentico, πιστεύω ότι είναι αυτά που κάνουν τους Coloristas ξεχωριστούς! Mία δοκιμή θα σας πείσει!  


Τόνια xxx

 

Ο χώρος


Παρά τη δυσκολία και τη «μαυρίλα» των καιρών, οι Coloristas ανοίξαμε τις πόρτες του χώρου μας στην Ηλιούπολη στα τέλη Οκτώβρη του 2015 με σκοπό να σας χρωματίσουμε κυριολεκτικά την καθημερινότητα! Ως επίσημοι αντιπρόσωποι της εταιρείας οικολογικών χρωμάτων Autentico, διοργανώνουμε στο χώρο μας 3ωρα εργαστήρια-σεμινάρια εκπαίδευσης πάνω στη βαφή επίπλων, χωρίς τρίψιμο των παλιών λούστρων, εύκολα, γρήγορα, άοσμα και κυρίως οικολογικά και διαθέτουμε όλη τη γκάμα προϊόντων της εταιρείας! Στο χώρο μας θα βρείτε επίσης μοναδικά χειροποίητα έπιπλα, αντικείμενα και δώρα, ενώ δεχόμαστε και παραγγελίες με σκοπό να μεταμορφώσουμε τα δικά σας κομμάτια!...

 

…Αν είστε από αυτούς που θέλουν να ανανεώσουν το χώρο τους αλλά το κόστος, τους φαίνεται απαγορευτικό ή αν σας φαίνεται «βουνό» να τρίβετε με τις ώρες τα λούστρα από τα παλιά σας έπιπλα…


 …Αν είστε από αυτούς που η αποθήκη τους κρύβει θαύματα, γιατί εκείνες οι κλασσικές αντίκες της γιαγιάς (αν και πολυαγαπημένες) δεν ταίριαζαν καθόλου στο μοντέρνο σας σπίτι και έχουν καταχωνιαστεί ξεχασμένες ή αν απλώς σας αρέσει να δημιουργείτε… οι Coloristas ήρθαμε αποφασισμένοι να αποκαλύψουμε τον καλλιτέχνη που κρύβετε μέσα σας και να σας δείξουμε εύκολους τρόπους να μεταμορφώσετε όλο σας το χώρο επιτυγχάνοντας μικρά και μεγάλα θαύματα!

 

Ο χώρος μας βρίσκεται Λ. Βουλιαγμένης 399 Ηλιούπολη (στο ρεύμα προς Αθήνα) είναι πλησίον του μετρό Αγ. Δημητρίου και διαθέτει δικό του parking!