Σεμινάρια

Σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, και με μοναδικά μας όπλα τα πινέλα στα χέρια, την φαντασία μας και τα χρώματα της Autentico, θα σας μυήσουμε στις τεχνικές και τα μυστικά της αναπαλαίωσης ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΨΙΜΟ των παλιών λούστρων και κυρίως ΑΟΣΜΑ, εύκολα και γρήγορα! Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία ή καλλιτεχνική «φλέβα» γι’ αυτό μην το σκέφτεστε άλλο και κλείστε θέση σε ένα από τα προσεχή μας σεμινάρια!

 

 Μπορείτε να ενημωθείτε για το πρόγραμμα των σεμιναρίων μέσα από το e-shop, από όπου μπορείτε να προβείτε και σε κράτηση.

 

Βασικό Σεμινάριο Βαφής Επίπλων:

Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσα πολλά μπορείτε να μάθετε σε ΕΝΑ και μόνο 3ωρο εργαστήριο (αξία: 35€*)! Αναλυτικά θα κάνετε πρακτική στα:

 1. 1. Βαφή επίπλων (και όχι μόνο!) χωρίς τρίψιμο των παλιών λούστρων με τα οικολογικά χρώματα της Autentico
 2. 2. Στεγανοποίηση / Προστασία αποτελέσματος με τη χρήση διάφανου κεριού
 3. 3. Τεχνική παλαίωσης, με υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα (ιδιαίτερα σε ανάγλυφα σημεία και σκαλίσματα)
 4. 4. Διχρωμίες και νερά με τη χρήση διακοσμητικών χρωματιστών κεριών
 5. 5. Ιδιαίτερες τεχνοτροπίες όπως: distressing, του drybrushing και του wash
 6. 6. Δημιουργία ανάγλυφων διακοσμητικών με τη χρήση ειδικής πάστας και stencil.                    

**ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΕΊΝΑΙ 40€ (στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα υλικά εκμάθησης - χρώματα, πινέλα, κεριά, ξύλινες τάβλες κτλ)

 

 

Καλλιτεχνικό σεμινάριο:

Σε ΕΝΑ δεύτερο 3ωρο εργαστήριο (αξία: 45€*), εμβαθύνουμε ακόμα περισσότερο στις τεχνικές της καλλιτεχνικής βαφής και συγκεκριμένα μαθαίνουμε:

 1. 1. Decoupage  ή αλλιώς τεχνική της χαρτοπετσέτας! Εφαρμογή μοτίβων (που είναι εκτυπωμένα σε πολύ λεπτό χαρτί, χαρτοπετσέτα ή ριζόχαρτο) με ειδική κόλλα και συγκεκριμένο τρόπο πάνω στην επιφάνειά μας (ξύλο, μέταλλο, γυαλί, πηλό, πλαστικό κ.α.). Το αμελητέο πάχος της χαρτοπετσέτας δημιουργεί ένα αποτέλεσμα που μοιάζει «ζωγραφιστό»!
 2. 2. Μεταφορά φωτογραφίας! Εφαρμόζουμε φωτογραφία της αρεσκείας μας (εκτυπωμένη σε laser εκτυπωτή) πάνω στην επιφάνεια μας  (ξύλο, καμβά κ.α.) με τη χρήση ειδικής κόλλας!
 3. 3. Κρακελέ ενός συστατικού μεγάλα σκασίματα! Εκεί που τα περισσότερα κρακελέ του εμπορίου αποτυγχάνουν, το υψηλής ποιότητας κρακελέ της Autentico  (λόγω της διαφορετική του χημικής σύστασης) εγγυάται σίγουρο αποτέλεσμα που «σπάει» πάντα ακόμα και στα πιο άπειρα χέρια!
 4. 4. Κρακελέ δύο συστατικών για μικρά «πορσελάνινα» σκασίματα! Άλλο ένα υψηλής ποιότητας κρακελέ από την Autentico εγγυημένο αποτέλεσμα που «σπάει» πάντα ακόμα και στα πιο άπειρα χέρια!
 5. 5. Επιχρύσωση! Με τη χρήση μεταλλικών φύλλων (χρυσού, ασημιού και χαλκού), ειδικής κόλλας και πατίνας μετάλλων «ντύνουμε» την επιφάνειά μας δημιουργώντας ένα πολύ ιδιαίτερο και «ακριβό» αποτέλεσμα! 

 

*Η τιμή αφορά τα σεμινάρια που γίνονται στο χώρο μας καιπεριλαμβάνει όλα τα υλικά εκμάθησης - χρώματα, πινέλα, κεριά, ξύλινες τάβλες κτλ

 

 

Πρακτικό Σεμινάριο Βαφής Επίπλων:

Ενα 3ωρο σεμινάριο για αυτούς που ήδη έχετε παρακολουθήσει το βασικό σεμινάριο. Σε αυτό το σεμινάριο μπορείτε να φέρετε ένα δικό σας αντικείμενο ή μικροέπιπλο και να το βάψουμε μαζί!

Εϊναι πολλοί από εσάς που φοβούνται να ξεκινήσουν το βάψιμο και δεν έχουν πάρει ακόμα το "κολάι" οπότε ευελπιστούμε ότι μέσω αυτού του νέου μας σεμιναρίου θα σας βοηθήσουμε να πάρετε φόρα!

 

ΑΞΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:

1η ΕΠΙΛΟΓΗ:

25€ (στη τιμή συμπεριλαμβάνεται η καθοδήγηση-επίβλεψη, ενώ ο καθένας προμηθεύεται εξτρά τα υλικά της αρεσκείας του, με σκοπό να συνεχίσει να δημιουργεί και στο σπίτι του!)

 

2η ΕΠΙΛΟΓΗ:

35€ (στη τιμή αυτή συμπεριλαμβάνεται η καθοδήγηση-επίβλεψη και η χρήση όλων των διαθέσιμων υλικών)